Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies). Informasjonen deles ikke med andre parter. Ved å godta gir du samtykke til dette.
Alternativt må du deaktivere dette på din enhet. Les mer

Jeg godtar
Vil din bedrift bli Hjerte for byen-ambassadør?

Vil din bedrift bli Hjerte for byen-ambassadør?


Sandefjord Byen Vår inviterer bedrifter som har et spesielt hjerte for byen til å bli Hjerte for byen-ambassadør. Som ambassadør får bedriften økt profilering, tilføring av faglig kompetanse og et stort, lokalt nettverk å spille på.

Sandefjord Byen Vår AS er en viktig møteplass og nettverk for virksomheter i sentrum med høy aktivitet og stort engasjement. Vårt mål er å fremme Sandefjord sentrum som byens viktigste møteplass, hovedarena for handel og servering, offentlig- og privat tjenesteyting, trivsel, kultur og gode opplevelser. Et levende sentrum er viktig for hele næringslivet, våre egne innbyggere samt tilreisende.

I et byutviklingsperspektiv er Sandefjord Byen Vår en viktig aktør gjennom aktiv deltakelse i samarbeidsfora mellom næringslivet, den politiske arena, offentlige etater og foreningsliv.


Vi har et tett og godt samarbeid med Sandefjord kommune, og er en viktig høringsinstans i politiske saker som berører sentrum.

SBV er en proaktiv samarbeidspartner, som vil være med og bidra til at Sandefjord kommunes byutviklingsplan innfrir sin ambisjon om at sentrum skal være motoren kommunens næringslivsatsning – på vegne av, og i samspill med våre medlemmer og samarbeidspartnere. 

Som Hjerte for byen-ambassadør får din virksomhet anledning til å være med på forskjellige prosjekter som omfatter utviklingen av byen vår i tillegg til at du tar del i nettverket vår, deltakelse på faglige samlinger og kurs og rykende fersk informasjon om sentrum. Som ambassadør vil din virksomhet også være den første som får muligheten til profilering av din virksomhet på våre sentrumsaktiviteter.

 

AMBASSADØR FORDELER

Som Hjerte for byen-ambassadør i Sandefjord Byen Vår får bedriften din økt profilering, tilføring av faglig kompetanse og et stort, lokalt nettverk å spille på. 

1. Profilering på markedsaktiviteter 
Ambassadør bedriftene vil være de første som får muligheten til profilering av sin virksomhet på våre sentrumsaktiviteter.

2. Informasjon
Løpende informasjon om vår virksomhet får du fortløpende gjennom våre nyhetsbrev.
Her deles også viktig informasjon fra offentlige myndigheter og interesseorganisasjoner som VIRKE m.fl.  

3. Nettverksbygging
Frokostmøter for ambassadører og medlemmer arrangeres 4 ganger i året med dagsaktuelle temaer, sosialt fellesskap, kompetanseheving og markedstilpasning. I tillegg arrangeres det jevnlig uformelle morgentreff uten agenda hvor det legges til rette for utveksling av erfaringer og ideer. 

4. Faglig påfyll
Kompetanseheving og faglig påfyll for våre ambassadører og medlemmer er viktige satsingsområder, og det gjennomføres aktuelle kurs og fagsamlinger gjennom hele året. 

 

Ta kontakt med oss for mer informasjon om mulighetene vi kan gi din bedrift!

E-post: post@sfjbv.no

Inger Elisabeth Teien (daglig leder). Tlf.nr.: 992 31 102 
Tone Lindstad (markedsansvarlig). Tlf.nr.: 414 63 674

Nyheter