Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies). Informasjonen deles ikke med andre parter. Ved å godta gir du samtykke til dette.
Alternativt må du deaktivere dette på din enhet. Les mer

Jeg godtar
Våren-og sommerens herretrender

Våren-og sommerens herretrender


Vi har besøkt Ole Olsen i Kongens gate og tatt en titt på trender for vårens og sommerens herremote som inneholder både komfortable klær men også morsomme innslag inspirert av trender fra TV-serier.

 

Tradisjonelt sett har formelle dresser og skjorter vært en viktig del av herremote, spesielt for forretningsmenn og i formelle anledninger. Men nå ser man også at en mer sporty og avslappet stil har økt i popularitet etter et par år med hjemmekontor og joggebukser. 

Kristian hos Ole Olsen har gitt oss innblikk i hvilke trender som gjelder for den voksne mannen som ønsker å kle seg pent men samtidig komfortabelt og personlig. I butikken finner du alt fra dresser til sommershorts men også et særdeles godt utvalg av bukser til alle anledninger. 

Komfortabel mote

Ønsket om å kle seg i behagelige stoffer og plagg har fulgt oss ut av hjemmekontor-perioden og inn i vår nye hverdag. Skjorter i jersey kvalitet selges det mye av, og bukser og jakker med strech har blitt et must hos mange menn i den siste tiden. Til og med  penbuksen kommer nå i myk og komfortabel jerseykvalitet om man ønsker det fremfor penbukse med press.

Jeans holder stand

I tillegg til den tradisjonelle olabuksen, er både jakker og skjorter i jeans stoff stadig å se. Dette er praktiske plagg som ikke krever at man har strykejernet tilgjengelig hver morgen og som også kan styles ton-i-ton i samme antrekk. 

Britiske serier inspirerer

Vi lar oss stadig inspirere av serier vi ser på Netflix og andre strømmekanaler. Den britiske country stilen har vært populær det siste året med tweed jakker og sixpencer som har gått unna som varmt hvetebrød. Dette fortsetter utover våren med klassiske blazere til både hverdags og fest og kanskje en lekker stråhatt og lommetørkle i brystlommen til sommerfesten.

Joggesko til (nesten) alle anledninger

Vi ser at joggesko brukes i stadig flere anledninger - også til dress! De hvite skinn joggeskoene blir nå gjerne byttet ut med mer konfortable og luftige mesh joggesko for sommerens varme dager. Komfortabelt går også igjen i sko-moten!

Fra svart til blått 

De fleste som kjøper ny dress satser nå på mellom-eller mørkeblå dress fremfor den svarte som har hengt i et hvert klesskap i generasjoner. En mer kledelig farge for de fleste menn og fin å kombinere med andre farger. På dressbuksen kommer det innslag av legg og oppbrett igjen og trenden med smale og nesten for korte dresser er på vei ut.

Tilbehør er prikken over i'en

Hele 90 % av Ole Olsens kunder går for slips fremfor tversover. Kombinert med et matchende tørkle som stikker ut av lommen blir dette prikken over i'en til vårens og sommerens festlige anledninger.

Hos Ole Olsen pakkes det stadig opp lekre nyheter som passer til både hverdags og fest. Ta en tur innom og la deg inspireres til sommerfesten eller til en oppgradering av sommerens garderobe. Her får du faglig ekspertise uansett hva du er ute etter. 

 

Nyheter