Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies). Informasjonen deles ikke med andre parter. Ved å godta gir du samtykke til dette.
Alternativt må du deaktivere dette på din enhet. Les mer

Jeg godtar
Sophia Brand Jewellery på gjev topp liste!

Sophia Brand Jewellery på gjev topp liste!


Vi gratulerer Sophia Brand Jewellery som nylig ble presentert på topp-ti-listen til Vouge Scandinavia over de mest spennende smykkedesignere for tiden. I tillegg er hennes vakre tolkning av "Ringen" fortsatt presentert ved Karen Blixen Museet i København som eneste norske smykkekunstner på utstillingen "Silver Tales".

Vogue Scandinavia er den skandinaviske utgaven av det amerikanske mote- og livsstilsmagasinet Vogue og blir utgitt annenhver måned. Vogue Scandinavia skriver at Brand målbevisst opprettholder gullsmedhåndverket, design og kvalitet i sin produksjon. Å bli synliggjort i et slikt magasin har stor verdi for den lokale smykkedesigneren. 

Sophia Brand deltar også som eneste norske smykkekunstner på utstillingen «Silver Tales», ved Karen Blixen Museet i København. Selve utstillingen er en hyllest til Karen Blixen og hennes liv, hvor hver deltager har fått utdelt et eget tema rundt Karen Blixens skrevne verker og livshendelser.

 

Nyheter