Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies). Informasjonen deles ikke med andre parter. Ved å godta gir du samtykke til dette.
Alternativt må du deaktivere dette på din enhet. Les mer

Jeg godtar
Nyetableringer i sentrum

Nyetableringer i sentrum


Vi gleder oss over positiv investeringsvilje i Sandefjord. I oktober åpnet Restaurant Sydvesten i Storgata og BagFocus avdeling på Skoringen Sandefjord. Søstrene Grene har annonsert at de kommer til Hvaltorvet i februar og Sport 1 åpner i gamle Blush lokaler nærmere påske 2024.

 

RESTAURANT SYDVESTEN 

Sydvesten, som mange kjenner fra Helgeroa, åpnet sin avdeling nummer 2 i Sandefjord torsdag 5. oktober kl 11:00. Denne dagen inviterte de til lunsj og middag i lokalene i Storgata 6 (tidligere Alanya). Restauranten er også med på Spis ute uka i høstferien med gode tilbud.

BAGORAMA

Skoringen Sandefjord åpnet 14. oktober en helt ny og stor avdeling med navnet «BagFocus». Det er et norsk shop-in-shop konsept med et stort utvalg av motevesker, kofferter, bager, sekker og tilbehør fra flere kjente merkevarer.

SØSTERENE GRENE 

1. februar 2024 er det beregnet åpning av den nye butikken i 2. etasje på Hvaltorvet. Når Kid flytter ned en etasje for å få større plass, flytter den etterlengtede kjeden inn til manges glede.

Butikkene i den populære kjeden er innredet med tanke på å inspirere både kropp og sjel enten man er på utkikk etter DIY prosjekter, interiør eller spennende krydder til middagen!

 

Følg med på vår Facebook side for siste nytt om sentrum!

 

Nyheter