Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies). Informasjonen deles ikke med andre parter. Ved å godta gir du samtykke til dette.
Alternativt må du deaktivere dette på din enhet. Les mer

Jeg godtar
Ta med ungene til byen

Ta med ungene til byen


Med et bredt utvalg klatrestativer, sklier og husker, er sentrum et perfekt sted for barna å slippe løs energien når de er med på shopping. I tillegg har både biblioteket og Hvalfangstmuseet egne avdelinger som er populære for barn. Her får du gode tips!


Badeparken

Her finner du et stort lekeaparat, sittebenker, kjempestoler, husker og flott sklie. Vil du trene litt er det også fotballbane, basketkurv og treningsapparater i parken. Sommeren 2023 ble det plantet 2 piltre huler som skal få vokse seg til morsomme hemmelige rom ungene kan leke i.

Veibeskrivelse

 

Hjertnesstranda aktivitetspark
På sydsiden av Scandic Park Hotel finner du en flott skatepark for skateboard, sparkesykler, bmx og inlines. Skateparken er åpen for alle fram til kl. 18.30.  Fra kl. 18.30-22.00 er parken åpen for alle over 10 år.

Området har også gjestehavn, badeanlegg, store felles griller (ta med kull), sandbaner, minigolf, utendørs innebandybane og flere benker og stoler. Det er også servicebygg med toaletter, dusjer og vaskemaskiner.

Veibeskrivelse

 

Torget
Utenfor Hvaltorvet kjøpesenter finner du en liten morsom lekeplass med litt anderledes lekeapparater. Det er også godt med benker rundt samt uteservering i sommermånedene. 

Veibeskrivelse

 

Byskolen
Utenom skoletid er lekeaparatene på Byskolen et populært sted for mange barn. Her er det et stort lekeaparat, husker og ballbane. 

Veibeskrivelse

 

Lekeplass i Nybyen

På hjørnet av Florsgate og Schanches gate er det en ny koselig lekeplass for de minste. 

Veibeskrivelse

 

Metro Sandefjord - 3 km fra sentrum

Metro Sandefjord tilbyr lekeland, bowling & biljard, spillrom, oppgaveleken The Cube samt laserspill og er et eldorado for både barn, ungdom og voksne! Les mer Metro Sandefjord

Veibeskrivelse

 

 

Nyheter