Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies). Informasjonen deles ikke med andre parter. Ved å godta gir du samtykke til dette.
Alternativt må du deaktivere dette på din enhet. Les mer

Jeg godtar
Lån sykkel gratis

Lån sykkel gratis


Visste du at kan du låne el-lastesykkel gratis fra Sandefjord kommune og teste for en uke av gangen? Billigere og enklere kommer du deg neppe på handletur til sentrum! Ingen drivstoff-eller parkeringsutgifter og rett fra dør til dør.

 

Sandefjord kommune har kjøpt to el-lastesykler for å prøve ut konseptet i Sandefjord. Lastesykler er i liten grad benyttet i Sandefjord, nå er det mulighet for å teste. 

Syklene kan lånes gratis av kommunens innbyggere slik at de får testet en slik sykkel før de eventuelt anskaffer en selv. I sykkelsesongen står syklene parkert ved Sandefjord rådhus. Den ene sykkelen er en Riese & Muller Packster 60. Denne kan både frakte barn og varer, og har kalesje som kan brukes hvis det regner. Den andre sykkelen er en Urban Arrow shorty som har en stor låsbar kasse som det kan fraktes varer i. 

Begge syklene er av god kvalitet, solide og med gir, og har en kraftig el-motor som bringer deg dit du skal. Rekkevidden er 40-80 km.

Send en epost til ole.jakob.hansen@sandefjord.kommune.no hvis du vil låne en av syklene.

Beskriv hvilken av syklene du vil låne og hvilken uke du vil låne den. 

Nyheter