Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies). Informasjonen deles ikke med andre parter. Ved å godta gir du samtykke til dette.
Alternativt må du deaktivere dette på din enhet. Les mer

Jeg godtar
Fjord Classics

Fjord Classics

02. juli 2024 kl 18:00 - 06. juli 2024 kl 21:00

2.-6. juli inviterer Fjord Classics til et spennende og variert program under temaet Britannia. I år har de med seg 38 artister – både norske og internasjonale samt sitt fremragende orkester, Fjord Festival Strings.

 

Festivalens formål er å presentere den vakreste og mest spennende musikk fra det klassiske repertoaret, spilt av musikere i verdensklasse. Arrangøren ønsker å berike og gi sitt publikum noe dypt og meningsfullt. Festivalen skal være for de som også ønsker å få tilfredsstilt en følelsesmessig og intellektuell nysgjerrighet.

Til sammen blir det 14 konserter i Sandefjord, fordelt mellom Sandefjord kunst- og kulturkirke, Sandefjord Kurbad, Harmonie arena og avslutningsvis en utekonsert på Preståsen (et av de fineste utsiktspunktene i Sandefjord), lørdag 6. juli, kl. 18. Dette blir en konsert for alle og passer ypperlig for familier (gratis adgang for barn).

De gjentar i år også yoga-til-musikk-konsert –et skreddersydd yogaprogram til musikken som fremføres.

Se programmet: Fjord Classics 2024

Det tilbys enkeltbilletter, student- og ungdomsbilletter, festivalpass og dagspass, samt kvantumsrabatter for grupper.

 

Foto: Fjord Classics